A menyasszony legjobb barátnője

A Nagy Nap remek emlék és jó buli is lehet, ha nem hagyjátok, hogy a készülődés káosza titeket is magával ragadjon. Tapasztalataim szerint minden problémával a menyasszonyt és a vőlegényt találják meg készülődés közben, így nem tudnak relaxálni. Idegeskedés és problémák sora köti le figyelmüket.

Ha ezt Ti sem szeretnétek, akkor a BBF nektek szól. Szakszerűen, tapasztalattal a hátam mögött menedzselem a teendőket úgy, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Aznap a legjobb barátnődként minden terhet leveszek a válladról, hogy Te csakis a legfontosabb dologra koncentrálhass, a szerelmetekre. De mást is tartogat szolgáltatásom…

Nincs olyan esküvő, ahol ne készülnének profi képek fotós segítségével. Ahhoz viszont, hogy valóban profi képek szülessenek, érdemes esküvői stylingot is igénybe venni. Hogy mi ennek a lényege?

Stylistként nem csak a ruháitokra, hanem a testtartásotokra és a beállításokra is odafigyelek helyettetek, legelőnyösebb oldalaitokat segítek majd kihozni belőletek, hogy igazán divatos, romantikus emlékek készüljenek el. Ha pedig nincs fotósotok, a velem rendszeresen dolgozó fotósok közül szívesen ajánlok nektek.

Minden párnak másra van szüksége…

Keressetek meg és üljünk le beszélgetni arról, hogy mit szeretnétek!
Az első konzultáció ingyenes.