Esküvői smink

A menyasszonyi sminket speciális, tartós alapozással kezdjük, és ennek köszönhetően a sminked hajnalig úgy fog állni, hogy amikor elkészül. Az pedig, hogy milyen színű vagy formájú sminked legyen, személyes konzultáció alatt derül majd ki. Határt csak a képzeleted szabhat!

Próbasmink készítés

Több elképzelésed is van arról, hogy milyen sminket szeretnél a nagy napon? Próbáljuk ki őket, hogy meglássuk, melyik az, ami a legelőnyösebb az arcodon, és melyik illik legjobban az egyéniségedhez!

Menyasszonyi smink csomag

A menyasszonyi smink elkészítése speciális alapozással és két próbasminkkel. A smink csomagot azért alakítottam ki, hogy ne csak akkor lásd magad teljes harci díszben, amikor a nagy napon, már ruhába bújva állsz a tükör előtt. A sminkpróbákkal megvalósulva láthatod azt, amiről álmodtál, és akár olyat is kipróbálhatunk, amiről első körben azt mondod, hogy ezt nem szeretnéd az esküvődre. Meglepetést is okozhat számodra egy olyan smink, amit először elvetsz, aztán mégis beleszeretsz!
A csomag tartalmazz 2 próbasminket és a menyasszonyi sminket a Nagy Napon és egy alap sminket a vőlegénynek a fotózáshoz.

Koszorús lányok és örömanyák sminkelése

A menyasszony akkor ragyog a legszebben, ha udvarhölgyei, a koszorús lányok is ragyognak. Sminkjüket minden esetben a ruhájukhoz, illetve az esküvő hangulatához alakítom ki, és az egyszerűtől az extravagánsig bármit kérhettek!

Esküvői smink árak

Menyasszonyi smink

15 000,-
/ smink
Galéria

Menyasszonyi próbasmink

8 000,-
/ smink
Galéria

Menyasszonyi sminkcsomag

28 000,-
tartalmazza a 2 próbasminket, a menyasszonyi sminket és ajándék alap sminket a vőlegénynek a fotózáshoz
Galéria

Koszorúslányok sminkje

8 000,-
/ smink
Galéria

Koszorúslányok próbasminkje

5 000,-
/ smink
Galéria

Örömanyák sminkje

10 000,-
/ smink
Galéria

Örömanyák próbasminkje

6 000,-
/ smink
Galéria