Stílustanácsadás férfiaknak

Gardróbaudit

(1×2 óra – előre egyeztetett helyszínen és időpontban)


Az audit alatt közös erővel leelemezzük ruhatáradat, és az alkatodhoz nem illő darabokat kiszelektáljuk, illetve kitaláljuk mit hogyan viselhetsz, hogy külsőddel is erősítsd önbizalmadat, kommunikációdat, sármodat vagy épp céljaidat.

Mentorált vásárlás

(Ajánlott vásárlási idő: 1×6 óra vagy 2×3 óra előre egyeztetett helyszínen és időpontban)

A mentorált vásárlással rövid idő alatt találjuk meg neked a legjobb darabokat, legyen szó öltönyről vagy kabátról, cipőről vagy arról az óráról, ami minden szituációban azt üzeni rólad, amit szeretnél.
Van lehetőség arra is, hogy kiválasszam számodra a megfelelő darabokat, amiket neked csak próbálnod kell! Így az idődet, és a keresgéléssel töltött energiát is megspórolhatod.

A mentorált vásárlás nem csak ruhák esetében javasolt. Kozmetikai, bőrápolási termékek és parfümvásárlás, esetleg egy-egy alkalmi viselet kialakításához is igénybe vehető! A vásárlások alkalmával megvásárolt termékeket az ár nem tartalmazza!

SMART mentorált vásárlás

(Előre egyeztetett helyszínen és időpontban)

Az SMART mentorált vásárlást akkor ajánlom, ha gyorstalpalón szeretnéd megtanulni, hogy mit mivel párosíts, milyen ruhákat vegyél, hol vásárolj. Átvesszük, hogy a testalkatodból és a személyiségedből kiindulva mik azok a darabok, amiket érdemes keresned.

Ajánlott vásárlási idő: 2×3 óra. A vásárlások alkalmával megvásárolt termékeket az ár nem tartalmazza!

Személyes stílustanácsadás

(2×4 óra – előre egyeztetett helyszínen és időpontban)

Jó pár évnyi tanácsadásnak köszönhetően tudom, hogy nincs szükséged felesleges infókra, pletykákra és boszorkányos fortélyokra, ezért a lényegre, vagyis rád koncentrálunk! Leelemezzük testalkatodat, átnézzük, hogy mire is lenne szükséged a mindennapokban, és közös erővel kialakítjuk az egyéniségedhez és szükségleteidhez is illő stílust.
Megmutatom, mit és hogyan használj az aktuális divatból, és hogy milyen trükkök állnak rendelkezésedre az igazán jó megjelenés eléréséhez.

Stílustanácsadás férfiaknak árak

Minden férfi egyedi karakter, és tapasztalataim alapján másra és másra van szükségetek. Éppen ezért fentebbi szolgáltatásaim és a hozzájuk kapcsolódó árak iránymutatóak. Ha szeretnéd megtudni, hogy egyedi hangod megtalálásához mit ajánlok és az pontosan mennyibe is kerül, írj nekem emailt vagy keress telefonon egy ingyenes konzultációs beszélgetésért!

Gardróbaudit

39 900,-
/ fő / alkalom
Button

Mentorált vásárlás

5 500,-
/ fő / óra
Button

Személyes stílustanácsadás

59 900,-
/ fő
Button

SMART mentorált vásárlás

9 500,-
/ fő / óra
Button

Mindent a stílusról a blogon!