férfi stílus stílustanácsadás fériaknak tóth zsuzsi stílus kommunikáció

Találd meg

a saját stílusodat!

stílustanácsadás nőknek stílus kommunikációs tóth zsuzsi smink

Szeretnéd kifejezni egyénséged?
Kérj szakértő segítséget!

stílustanácsadás nőknek férfiaknak személyi stylist stílus tóth zsuzsi kommunikáció

Blog az alapoktól a profi tudásig

Tudj meg mindent a stílusról!

“A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának,
függetlenül attól, hogy mennyi pénze van.
Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható,
feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.”

(Giorgio Armani)

Stílustanácsadás nőknek

Szeretnél saját, egyedi stílust, ami igazodik az aktuális divathoz mégis téged tükröz? Nem igazodsz el a márkák és a szabások dzsungelében? Vagy egyszerűen csak szakértői segítséget szeretnél az igényeidnek és életstílusodnak minden szempontból megfelelő ruhatár kialakításához, amit aztán eredményesen is tudsz használni?

Nézz körül nőknek kidolgozott szolgáltatásaim között, és garantálom, hogy kis befektetéssel, lelkesedéssel és szorgalommal a legjobban öltözött üzletasszony, pályakezdő, kismama vagy anyuka lehetsz kortól és keresettől függetlenül. Így bármikor a legjobb arcodat mutathatod és sugározni fogsz az önbizalomtól!

Egyedi igényekkel és kérésekkel is megkereshetsz!

Stílustanácsadás férfianak

Szeretnél kevesebb időt tölteni azzal, hogy megtaláld a hozzád illő ruhákat a megfelelő áron és minőségben? Mindig szeretnél jól kinézni? Akkor olvass tovább!

Az elmúlt 5 évben egyre több férfi veszi igénybe stílustanácsadó szakemberek segítségét, mert tudják, hogy sokkal kevesebb idő és energia befektetésével, sokkal jobb eredményeket érhetnek el. Gondolj csak bele! Nem kell órákat keresni a megfelelő nadrágot vagy zakót, mert amellett, hogy megmutatom neked, hogyan és hol érdemes vásárolni, akár meg is csinálom helyetted. Akkor is segítségedre lehetek, ha a saját stílusodat szeretnéd megtalálni, vagy ha a mindennapok kihívásaihoz alakítanád ruhatárad.

Egyedi igényekkel és kérésekkel is megkereshetsz!

Esküvői stílustanácsadás

Esküvőre készülsz a Nagy Ő-vel, de problémáitok adódtak azzal, milyen ruhát keressetek magatoknak? Szakértő segítséget szeretnél, hogy megtaláld álmaid ruháját és a sminked is tökéletes legyen azon a bizonyos napon?

Nézz körül esküvőkre specializált lehetőségek között, ahol a smink tervezésétől a próbákon keresztül a menyasszonyi sminkig, az menyasszonyi ruha keresésétől a teljes outfit kialakításáig mindent megtalálsz! Csomagajánlataim között komplex megoldások várnak kedvező árakkal, és ha a Nagy Napra segítő kézre van szükséged, akkor kattints a Bride’s Best Friend szolgáltatásomra!

Csatlakozz Te is vidám, gondtalan és meseszép menyasszonyaim táborába! 🙂