Stílustanácsadás nőknek

Stílustanácsadás

(2×3 óra, előre egyeztetett helyszínen és időpontban)

A divat és a stílus közötti kapcsolattal és különbségekkel, illetve a stílusos megjelenés alapjaival ismerkedhetsz meg a személyre szabott  interaktív stílustanácsadáson, és nem csak ruhákról és kiegészítőkről, hanem szépségápolásról és dekorkozmetikáról is beszélgetünk.

A tanácsadás alatt leelemezzük ruhatáradat, kialakítjuk stílusodat és meghatározzuk azokat a ruhadarabokat, amik előnyösek számodra, mindezt úgy, hogy a későbbiekben is tudd alkalmazni a megszerzett információkat.

Gardróbaudit

(1×3 óra; előre egyeztetett időpontban, otthonodban)

Rengeteg ruhád van, amit nem hordasz, de nem tudod, hogy miért? Egyikben sem érzed jól magad, és csak a vállfán találod szépnek őket? Számtalanszor találkoztam már olyan ruhatárakkal, amik tele vannak nem használt darabokkal, de még sincs soha mit felvenni. Ha ezzel Te is így vagy, akkor Gardróbauditom számodra is megoldást jelenthet.

A ruhatárad leelemzésével, a nem előnyös darabok kiszelektálásával, és a megmaradtak kombinálásával olyan gardróbot csinálunk, ami igényeidnek, testalkatodnak és vágyaidnak is megfelel. Megmutatom, hogyan párosítsd őket, és hogyan hozd ki a legtöbbet magadból meglévő ruháid segítségével.

Mentorált vásárlás

(Előre egyeztetett helyszínen és időpontban)

A mentorált vásárlás lényege, hogy olyan ruhákat szerezz be, amiket valóban használni fogsz. Hogy ez miért jó? Mert mindig csak arra költesz, ami jól áll, amire szükséged van, és nem állnak halmokban azok a drága ruhák, amiket sose veszel fel a jövőben.

És  nem csak ruhák vásárlásához kérhetsz segítséget: sminktermékek, bőrápolási termékek és parfümvásárlás, esetleg egy-egy alkalmi viselet kialakításához is igénybe vehető!

Ajánlott vásárlási idő: 2×3 óra. A vásárlások alkalmával megvásárolt termékeket az ár nem tartalmazza!

SMART mentorált vásárlás

(Előre egyeztetett helyszínen és időpontban)

Az SMART mentorált vásárlást akkor ajánlom, ha gyorstalpalón szeretnéd megtanulni, hogy mit mivel párosíts, milyen ruhákat vegyél, hol vásárolj. Átvesszük, hogy a testalkatodból és a személyiségedből kiindulva mik azok a darabok, amiket érdemes keresned.

Ha egyszerre többen szeretnétek részt venni a shoppingtúrán, hívd el barátnődet, tesódat vagy anyukádat, és kedvezményt kaptok!

Ajánlott vásárlási idő: 2×3 óra. A vásárlások alkalmával megvásárolt termékeket az ár nem tartalmazza!

Stíluskommunikáció tanácsadás

Szeretnél mindent elsajátítani, ami a stílusos megjelenéshez tartozik? Érdekelnek az apró trükkök, amikkel nap mint nap ki fogsz tűnni a tömegből?
Egy exkluzív tanácsadás keretében közösen elemezzük le ruhatáradat és alkatodat, adottságaidhoz alakítjuk ki saját, egyedi stílusodat kezdve a ruházattól, a hajviseleten és a sminken keresztül a köröm- és a bőrápolásig.

Beavatlak abba is, hogyan alakítsd az aktuális divatokat saját személyiségedhez és adottságaidhoz, milyen fortélyok és trükkök állnak rendelkezésedre az igazán jó megjelenéshez.

Stíluskommunikáció tanácsadás tartalma

  • Gardróbaudit
  • Egyéni stílustanácsadás
  • Személyre szabott sminkoktatás

Stílustanácsadás nőknek árak

Minden férfi egyedi karakter, és tapasztalataim alapján másra és másra van szükségetek. Éppen ezért fentebbi szolgáltatásaim és a hozzájuk kapcsolódó árak iránymutatóak. Ha szeretnéd megtudni, hogy egyedi hangod megtalálásához mit ajánlok és az pontosan mennyibe is kerül, írj nekem emailt vagy keress telefonon egy ingyenes konzultációs beszélgetésért!

Személyes stílustanácsadás

44 900,-
/ fő
Button

Mentorált vásárlás

5 500,-
/ fő / óra
Button

Gardróbaudit

39 900,-
/ fő / alkalom
Button

SMART mentorált vásárlás

9 500,-
/ fő / óra
Button

Stíluskommunikáció tanácsadás

95 000,-
/ fő / tanácsadás
Button

Mindent a stílusról a blogon!