A pillák téli álma

pilla tóth zsuzsi sminkes smink készítés smink oktatásIdőnként minden testrészünknek szüksége van regenerációra, így a pilláinknak is. Egyik este, a szokásos arctisztítás alatt vettem észre, hogy már nem a régi mennyiségű pilláim köszönnek vissza. Ráadásul rövidebbek is.

Persze használhat az ember lánya dúsító és hosszító spirálokat horribilis összegekért, de attól még nem lesz egészségesebb. Épp ellenkezőleg: tovább terheli és károsítja. Piacra dobtak már tápláló és növekedést serkentő szemfesték lemosókat, amiknek ilyen-olyan szuper hatásuk van. De azzal segíthetjük legjobban a regenerálódást, ha jó pár hétre leteszünk a csábos pillantást ígérő termékekről. Érdemes ebben a „szünetben” sok vitamint és növekedést serkentő készítményeket fogyasztani, ezzel ugyanis felgyorsíthatjuk a folyamatot. És a jó pár hétből lehet, hogy csak pár hét lesz. Aztán szebben tündökölhetünk, mint előtte!

Tipp: Az élesztő serkenti a hajhagymákat, erősebbé és egészségessé teszi, és még a növekedést is gyorsítja. Plusz még a körmöket is ápolja. Napi egy csipet a kocka élesztőből elég, hogy két hét után már látható legyen a hatása.